Crazy Fox Motors

Магазин за продажба на всички видове мотори, аксесоари и екипировка.

CRAZY FOX MOTORS TEAM

Създаден от любители на екстремните спортове, състезатели по мотокрос и ендуро. Негов председател е Николай Гочев – вицерепубликански шампион ATV.

MOTORS SHOP

Електронен каталог на продуктите, които предлагаме на склад в магазина ни.

 
 

Crazy Fox Motors Team

През последните години моторният спорт се превърна в един от най-известните и обичани спортове у нас. И това не е случайно. България е страна с традиции в организирането и провеждането на състезания по мотокрос. Със спечелените над сто приза мотоклуб Crazy Fox Motors си е заслужил челното място сред българските клубове.

Crazy Fox Motors Team се появява на бял свят през 2008година. Създаден е от любители на екстремните спортове, състезатели по мотокрос и ендуро. Негов председател е Николай Гочев – вицерепубликански шампион ATV.

Клубът
разполага със спортно оборудване – мотоциклети, ATV за всеки от състезателите, кемпер с оборудвана мобилна работилница и гараж.
През 2008 г. във Варна отваря врати и магазин Crazy Fox Motors.

хипермаркет за мотори
Клубът е директен вносител и зарежда стоката си направо от лидерите в областта – Холандия, Германия, Австрия и Италия.
През 2009 г. Crazy Fox Motors съвместно с основния си спонсор „Булминерал“ ООД започва изграждането и на мотописта „Джанавара“. Съоръжението е проектирано от Фреди Ферхерщрае (Freddy Verherstrae). Негово дело са голяма част от трасета за мотокрос в Европа и Америка, печелили награди за трасе № 1 в света.

Пистата се намира във Варна, район „Аспарухово“, в местността Джанавара, на 5 км от центъра на града. Към настоящия момент тя е дълга 910 метра, с изградени елементи, подходящи за суперкрос. Клубът разполага със строителна техника и механизация за поддръжка на трасето.

Училищекъдето под вещото ръководство на треньори – бивши и настоящи състезатели – израстват бъдещи таланти на моторния спорт. 
 
Follow us: Facebook Twitter